Delen

Bouwxpo 2020 verplaatst naar 2021

Met een mooi aanbod aan exposanten en een gezonde interesse van bezoekers was Kortrijk Xpo volledig klaar om met veel goesting van de 8ste editie van BouwXpo opnieuw een succes te maken.

BouwXpo bundelt jaarlijks gedurende 3 dagen de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en interieurbedrijven tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten en dit in de ruimste zin van het woord.

Praktisch kon en mocht BouwXpo opgezet worden volgens het handelsprotocol. Echter, vorige vrijdag heeft de veiligheidsraad strengere maatregelen opgelegd die o.a. inzetten op het beperken van onderlinge contacten. In dit kader gaven een groot deel van de exposanten én bezoekers begin deze week aan dat ze tegen deze achtergrond bij voorkeur de beurs uitgesteld zagen worden naar een latere datum. Kortrijk Xpo wenst het verzoek van beide doelgroepen – exposanten én bezoekers – uiteraard te respecteren en heeft daarom beslist om BouwXpo uit te stellen naar 12, 13 & 14 november 2021.

Het BouwXpo-team is optimistisch over de toekomst: ze willen de extra tijd graag gebruiken om de editie 2021 nóg sterker neer te zetten zodat exposanten en bezoekers in november 2021 opnieuw fantastische business kunnen doen en zij hen de kwaliteit en return kunnen bieden die zij van hen gewoon zijn.

BouwXpo 2021 zal plaatsvinden op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 november in de hallen 1 & 2 van Kortrijk Xpo.

Meer info: www.bouwxpo.be

Scroll naar boven